پدافند فرهنگی

بیداری اسلامی

 

توضیحات : آنچه این روزها در عرصه بین الملل خبر یک رسانه ها و محافل خبری شده است سقوط و سرنگونی دولت محمد مرسی ، رئیس جمهور مصر است که هنوز یک سال از آغاز دوره ریاست جمهوریش نمی گذرد.
فارغ از تحلیل های متفاوتی که به دنبال چرایی و چیستی سقوط دولت تازه تاسیس اخوان المسلمین در مصر است سوال اصلی در ایران این میباشد که آیا بیداری اسلامی در مصر که اخوان المسلمین پرچم دار اسلام گرایی در این کشور بود به شکست منجر شد؟
برای پاسخ به این سوال باید در ابتدا خصوصیات و ویژگی های بیداری اسلامی را شناخت و بر اساس آن به این جواب رسید که آیا بیداری اسلامی در مصر شکست خورد و یا هنوز به راه خود ادامه می دهد؟
رهبر معظم انقلاب سه ویژگی برای حرکت اسلامی در کشورهای منطقه ذکر کردند:

۱- این حرکات مردمی باشد.
۲- این حرکت ها اسلامی باشد.
۳- این حرکات ها ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی باشد.

 
ایشان با برشمردن این سه ویژگی بیان کردند که هر کجا این سه ویژگی بود مطمئنا آنجا بیداری اسلامی شکل گرفته است. در نتیجه باید به دنبال این سه ویژگی در میان تحرکات و تظاهرات مردم در کشورهای مختلف باشیم و یا اینکه دنباله رو یک جریان یا گروهی که احیانا هم شاید اسم اسلام گرایی را با خود به دنبا می کشد.
 
امام خامنه ای میفرمایند : این حرکت های دنیای اسلام را ، این انقلاب هایی که در مصر و تونس و لیبی و امثال اینها اتفاق افتاده است و به پیروزی رسیده است، اینها را باید آسیب شناسی کنیم.

متاسفانه در برخی از تحلیل های داخلی ما شاهد این موضوع هستیم که به جای بررسی حرکات های مردمی و تطبیق این سه ویژگی با این حرکت ها برخی به دنبال یک جریان خاصی هستند که فقط اسم اسلام گرایی دارند که بعضا ما متاسفانه در طول این یکی دوساله شاهد آن بودیم ، این جریانهای اسلام گرا یا در زمین دشمن بازی میکنند و یا توسط آنها فریب خورده و علیه جریانهای مقاومت در منطقه ایفای نقش میکنند.
مسئله ای که در حال حاضر با آن مواجه هستیم مسئله ای است که احساس می شود حرکت مسالمت آمیز مردم مصر و تجمع آنان در میدان التحریر که باعث سرنگونی مرسی شد حرکتی ضد اسلامی بود ، همانگونه که  که بیان شد عامل اصلی در این نوع تحلیل ها به نوع نگرش ما به موضوع بر میگردد . چرا که به جای بررسی روند حرکت های مردمی و مطالبات آنان ما به دنبال یک جریان به نام اسلامی هستیم .
 
بر اساس آمارهای رسمی نهاد های معتبر بین المللی حضور مردم مصر در میدان التحریر مصر بیش از دو برابر جمعیتی بود که دو سال گذشته برای سرنگونی رژیم مبارک آمده بودند.

پس ویژگی اول مد نظر رهبری یعنی مردمی بودن این حرکت ، مسجل میشود.
با برسی نوع ترکیبی جمعیت مردم حاضر در صحنه و همچنین پیگیری مطالبات رهبران جریان تمرد ، ما سخن و یا نکته ای علیه اسلام مشاهده نمی کنیم.
نکته مهم تر ان است که در مراسم خلع محمد مرسی از ریاست جمهوری رئیس دانگاه الازهر به عنوان نماد اسلام خواهی و اسلام گرایی مشهور بود ، که این امر نمایانگر عدم انحراف انقلاب مردم مصر از بیداری اسلامی است و با اینحرکت ویژگی دوم ، اسلامی بودن هم به اثبات می رسد.

و اما نکته و ویژگی سوم در بیداری اسلامی ضد اسرائیل و آمریکا بودن است. جریان تمرد همان جوان هایی هستند که دو سال گذشته به سفارت رژیم صهیونیستی حمله کردند ، رهبر این جریان محمود بدر ، بارها از دخالت های آمریکا در مصر و منطقه انتقاد کرده و مخالفت شدید خود را با اسرائیل داشته است ، و حمایت خود و جریان تمرد را از مردم مظلوم بحرین اعلام داشته و حتی مهم تر از آن یکی از  مسائلی که باعث اعتراضات مردمی  مصر نسبت به مرسی شد ، رابطه بیش از اندازه به آمریکا و عدم پیگیری مسائل حقی فلسطینیان بود.
با این توضیحات مختصر میتوان نتیجه گرفت که اعتراضات کنونی ، نه حتی بازگشت به عقب و انحراف در بیداری اسلامی نمی باشد ، بلکه اعتراض به انحراف در بیداری اسلامی در طول زمامداری محمد مرسی است و مردم با احساس خطر نسبت به منحرف شدن مطالبات خود زمینه را برای سرنگونی دولت محمد مرسی فراهم کردند.

 

اطلاعات فايل (مدت : 00:06:41)

 حجم : 27 مگابایت (تصویری) : «لینک دانلود»



بیداری اسلامی

 

توضیحات : انقلاب مصر در وضعیت خاصی قرار گرفته است. شرایطی كه یادآور هشدارهای دو سال گذشته‌ی ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره بیداری اسلامی و انقلاب‌های منطقه است. این کلیپ صوتی شامل بیانات حضرت امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب اسلامی درباره انحراف انقلاب های منطقه می باشد . بیانات رهبر انقلاب اسلامی در این كلیپ صوتی مربوط به افتتاحیه‌ی اجلاس جهانی بیداری اسلامی در شهریورماه ۹۰ در تهران است.

 

اطلاعات فايل دريافتی :

 حجم : 3،13 مگابايت | فرمت mp3

 زمان : 00:06:45

 دانلود - Direct Download Link


ارسال شده در تاریخ : جمعه 4 مرداد 1392برچسب:بیدار،بیداری اسلامی،بیدار باشید, :: :: توسط : قوچاقی های مقیم سنه

شاید هیچ یک از ناظران سیاسی گمان نمی کردند که مردم مصر در نخستین سالگرد حکومت اخوان، علیه آنان قیام کنند. گمان بر این بود که این روند، دست کم دو یا سه سال پس از حکومت اخوان آغاز شود، اما شتاب افکار عمومی مصر در واکنش بر ضد اخوان، همه ناظران سیاسی را شگفت زده کرد.

 

ویسنده پایگاه خبری میدل ایست آنلاین در مقاله ای که امروز در این سایت خبری منتشر شد، نوشت: صرفنظر از اختلاف در زمان پیش بینی ها، مهم این است که آن چه در مصر اتفاق افتاد، کاملا قابل پیش بینی بود زیرا رهبری اخوان المسلمین از حماقت مطلق سیاسی رنج می برد و به همین سبب مرتکب اشتباهات فاحش متعددی شد که هر سیاستمدار مبتدی می توانست از آن ها اجتناب کند.



ادامه مطلب...

ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 14 شهريور 1392برچسب:اخوان المسلمین ، مصر ، مرسي, :: :: توسط : قوچاقی های مقیم سنه

«شرائط گیتى حساس و جهان در حال گذار از یک پیچ تاریخىِ بسیار مهم است. انتظار می‌رود که نظمى نوین در حال تولد یافتن باشد. مجموعه‌ى غیرمتعهدها حدود دو سوم اعضاء جامعه‌ى جهانى را در خود جاى داده است و می‌تواند در شکل‌دهى آینده نقشى بزرگ ایفاء کند.»[1] در تبیین این فراز از بیانات رهبر انقلاب با «دکتر محمدباقر خرمشاد»، عضو هیئت علمی دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی‌ دانشگاه علامه طباطبایی‌ و «رئیس کنونی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» و دارای درجه‌ی دکترای علوم سیاسی از دانشگاه «لیون 2 فرانسه» به گفت‌وگو نشسته‌ایم.
 
با توجه به سیر تاریخی جنبش عدم تعهد و نیز تحولات جاری نظام بین‌الملل، ارزیابی شما از جایگاه این جنبش در نظام بین‌الملل چگونه است؟
 
جهان در سال 1990 با فروپاشی شوروی عملاً از نظم مبتنی بر نظام دوقطبی خارج شد. در واقع یک طرف از جنگ سرد فروپاشید و طبیعتاً در هر جنگی اگر یک طرف از بین برود، طرف مقابل اعلام پیروزی می‌کند. به این ترتیب، ایالات متحده‌ی آمریکا به عنوان رهبر بلوک غرب خود را پیروز میدان معرفی کرد و از آن زمان تلاش نمود جهانی را مبتنی بر این پیروزی شکل دهد.
 
لذا آمریکا وارد فاز جدیدی شد و تلاش کرد با همکاری کشورهای غربی جهان را به سمت یک نظام تک‌قطبی با محوریت خودش هدایت کند. بر اساس بعضی از نظریات علم سیاست، قدرت به صورت خودکار مقاومت را به دنبال دارد. بر همین اساس، قدرت‌های بزرگ قبلی در کنار قدرت‌های نوظهور در مقابل این یک‌جانبه‌گرایی صف‌آرایی کردند و خواستار نظم چندقطبی شدند. در نتیجه 2 اردوگاه شکل گرفت: طرفداران نظم تک‌قطبی و طرفداران نظم چندقطبی.
 
 


ادامه مطلب...


افق ذهن تاريخی ملت ايران از عمق دشمنی آمريكا به چند سال اخير محدود نمی شود ، خصومتی كه از 28 مرداد 1332 علنی شد تا نشستن محمد رضا بر تخت سلطنت و تصويب كاپيتولاسيون ...

 

اطلاعات فايل دريافتي :

حجم : 16 مگابايت | فرمت flv

زمان : 00:04:02

دانلود - Direct Download Link


ارسال شده در تاریخ : شنبه 10 فروردين 1392برچسب:6 دهه خصومت بين ايران و آمريكا,ایران و آمریکا, :: :: توسط : قوچاقی های مقیم سنه

صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 ... 7 صفحه بعد

درباره وبلاگ
به وبلاگ پدافند فرهنگی خوش آمدید.این وبلاگ سعی دارد مطالبی جامع در موضوعات مختلف برای شما عزیزان فراهم نماید.امید است مورد قبولتان واقع شود. با نظرات خود ما را راهنمایی فرمایید.
موضوعات